ارزش سهام شرکت های بیمه
2,499البرز
5,380دی
1,810آسیا
49,800پاسارگاد
4,100میهن
12,880اتکای ایرانیان
974دانا
2,160معلم
11,730سامان
4,579ما
3,545پارسيان
3,971كوثر
1,489حكمت صبا
4,663آرمان
1,247ملت
10,870حافظ
2,346سينا
1,873نوين
2,534زندگي خاورميانه
2,060رازي
5,520تجارت نو
4,038زندگي باران
3,663كارآفرين
2,900سرمد
500اتكايي سامان
500زندگي باران
500تجارت نو
1,000تعاون
بیمه های باربری
بیمه های باربری

بیمه باربری به عنوان یکی از قدیمی ترین رشته های بیمه ای شناخته می شود و از زمانی که تجارت و بازرگانی گسترش جهانی یافت نیاز به آن بیشتر احساس گردید.اگر چه امروزه با پیشرفت سیستم های حمل ونقل در جوامع بشری از شدت برخی ریسک های حمل ونقل کاسته شده است اما با توجه به افزایش حجم محمولات و ازدیاد سرعت وسایل نقلیه, کالاهای مورد حمل ونقل نیز در معرض تهدید ریسک های جدی تری قرار گرفته اند. در واقع بیمه باربری پوششی است برای جبران خسارتها و زیانهای وارد به محمولات از مبداء بارگیری تا مقصد نهایی برای محصولات کارخانه‌های تولیدی، کالاهای مصرفی, مواد اولیه، انواع مصنوعات و ماشین‌آلات که در جریان حمل و نقل, بارگیری و تخلیه به آنها صدمه وارد می شود. در این راستا کلیه کالاهایی که به مقصد کشور وارد و یا به کشورهای دیگر صادر می‌گردند و یا در محدوده داخلی کشور، از شهری به شهر دیگر جابجا و یا از کارخانه به انبار حمل می‌شوند را تحت پوشش بیمه باربری قرارمی دهد.

انواع بیمه حمل و نقل کالا شامل حمل و نقل داخلی, صادراتی, وارداتی و ترانزیت که به صورت زمینی، دریائی، هوائی و یا ترکیبی از آن ها با حداقل نرخ ممکن, تحت کلوزهای مختلف و برای پوششهای متفاوت توسط این شرکت ارائه می‌شود.

بیمه حمل و نقل داخلی: این بیمه نامه محموله هایی که مبداء و مقصد و مسیر حمل آنها در محدوده جغرافیائی ایران قرارداردرا شامل می شود و خطرات ناشی از آتش سوزی، انفجار، تصادف، واژگونی، پرت شدن از روی وسیله نقلیه، سرقت کلی محموله، خسارتهای ناشی از تخلیه و بارگیری، آبدیدگی، برخورد جسم خارجی به محموله را تحت پوشش قرار می دهد.



بیمه حمل و نقل بین المللی: این بیمه نامه محموله های وارداتی، صادراتی و ترانزیتی را براساس شرایط استاندارد انستیتوی بیمه گران لندن شروط A- B- C یا Total Loss تحت پوشش قرار می دهد.

انواع بیمه باربری
بیمه باربری وارداتی
بیمه باربری صادراتی
بیمه باربری داخلی

خطرات بیمه شده در شرایط های A.B.C:
خطرات بیمه شده در شرایط c عبارتند از :
آتش سوزی ، انفجار ، به گل نشستن کشتی ، غرق ، واژگونی یا از ریل خارج شدن وسیله حمل زمینی ، تصادم با اجسام خارجی ، تخلیه کالا در بند اضطراری ، زیان همگانی ، تفدیه و به دریا انداختن کالا ، سهم الشراکه بیمه گذار از زیان همگانی و هزینه های نجات .
خطرات بیمه شده در شرایط B عبارتند از :
کلیه خطرهای بیمه شده تحت شرایط C ، به انضمام خطرهای زلزله ، آتشفشان ، صاعقه ، به دریا افتادن کالا از کشتی ، آبدیدگی از آب شور و شیرین در نتیجه ورود آب دریا ، دریاچه یا رودخانه به شناور ، وسیله حمل و زمینی ، کانیتنر و انبار کالا و تلف کلی هر بسته کامل از کالا حین بارگیری یا تخلیه از شناور .
خطرهای بیمه شده در شرایط A عبارتند از :
در این نوع بیمه کلیه خطرهایی که حین حمل محمولات را تهدید می کنند تحت پوشش قراردارند ، به جز استثنائات ذکر شده در شرایط A .
خطرهای بیمه شده در بیمه نامه های باربری داخلی :
دراین نوع بیمه معمولاً خطرهای تصادف ، تصادم وسیله نقلیه و آتش سوزی روی وسیله نقلیه بیمه می گردند .
با موافقت بیمه گر و بیمه گذار میتوان خطرهای بارگیری و تخلیه ، پرت شدن محموله از روی وسیه حمل ، سرقت ، برخورد محموله با اجسام خارجی ، زلزله ، سیل ، انفجار و صاعقه را نیز بیمه نمود .

استثنائات بیمه نامه : 
استثنائات با شرایط C , B :
عمد بیمه گذار ، کسری و فرسودگی عادی کالا خسارت ناشی از نامناسب بودن بسته بندی ، بارچینی نامناسب ، عیب ذاتی ، خسارت ناشی از تأخیر حتی اگر تأخیر در اثر وقوع خطر بیمه شده بوجود آمده باشد ، ورشکستگی مالکان ، مدیران یا اجاره کنندگان کشتی ، اعمال عمدی اشخاص ، خسارت ناشی از سلاح هائی که با انرژی اتمی کار میکنند ، عدم قابلیت دریانوردی کشتی جنگ ، جنگ داخلی ، انقلاب ، شورش ، تصرف ، ضبط ، توقیف ، مین ، اژدر یا سایر سلاح های جنگی مترو که، اعتصاب تعطیل کار ، بلوا اغتشاشات داخلی و اعمال تروریستی .
استثنائات بیمه نامه با شرط A :
استثنائات بیمه نامه با شرط A همانند استثنائات با شرط C,B است با این فرق که در شرایط A « اعمال عمدی اشخاص » جزء استثنائات قرارندارد .
استثنائات بیمه نامه باربری داخلی :
عمد بیمه گذار و کارکنان و نمایندگان وی ، فساد محموله به دلیل تأخیر در حمل ، جنگ جنگ داخلی ، انقلاب قیام ، شورش ، اعتصاب ، توقیف ، ضبط ، مصادره اموال ، واکنش های هسته ای آلودگی مربوط به تشعشعات هسته ای رادیو اکتیو ، حمل مواد منفجره ، حمل فلزات و سنگ های قیمتی و عتیقه جات ، پول و اسناد و اوراق بهادار ، آثار هنری .
مدت بیمه در شرایط C,B,A
شروع بیمه از لحظه بارگیری کالا در مبداً مندرج در بیمه نامه، خاتمه آن به محض تحویل کالا به انبار نهائی و یا در مورد حمل دریائی ۶۰ روز پس از تخلیه کالا از کشتی . در مورد حمل زمینی ۶۰ روز پس از ورود کالا به گمرک مرزی کشور مقصد . در مورد حمل هوائی ۳۰ روز پس از نشستن هواپیما در فرودگاه کشور مقصد هرکدام که زودتر اتفاق افتد خاتمه می­یابد .
در مورد حمل داخلی ۸ روز پس از رسیدن کالا به مؤسسه حمل و نقل در مقصد و یا به محض رسیدن کالا به انبار بیمه گذار هر کدام که زودتر اتفاق افتد .
الحاقیه
پس از صدور بیمه نامه و ارائه آن به بیمه گذار ممکن است تغییراتی در بیمه نامه بعمل آید که با صدور الحاقیه این تغییرات اعمال می شود .
معمولاً تغییرات بوسیله بیمه گذار درخواست در صورت موافقت بیمه گر توسط بیمه گر الحاقیه تنظیم و جزء لاینفک بیمه نامه میباشد .
انواع الحاقیه :
۱-الحاقیه افزایش یا کاهش مبلغ بیمه شده

۲-الحاقیه تمدید مدت اعتبار بیمه نامه

«اگر به عللی بیمه گذار نتواند در مدتهای مذکور در بیمه نامه کالای بیمه شده را از گمرک ترخیص نماید قبل از انقضای مدت مذکور میتواند درخواست تمدید اعتبار بیمه نامه را نماید » بنابراین مدت اعتبار بیمه به شرطی قابل تمدید است که اولاً کالا به مقصد تعیین شده در بیمه نامه نرسیده باشد ، ثانیاً درخواست تمدید از سوی بیمه گذار قبل از انقضای اعتبار بیمه نامه باشد .

۳-الحاقیه ابطال بیمه نامه

۴-الحاقیه اصلاحی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به کارگزاری رسمی بیمه ایساتیس پویا می باشد© طراحی و پیاده سازی: خدمات وب پرشین مدیا